Acasa
Produse
Despre noi
Certificari
Devino Partener
Cariere
Media
Arie Rezervata
Contact

Ferestre Culisante in plan paralel (PSK)

Avantajul acestui tip de usa consta in faptul ca permite deschideri mai mari (pana la 1,6 m cerceveaua mobila) si ca nu ocupa spatiu in incapere, deschiderea facandu-se prin culisare intr-un plan paralel cu cel al ramei. In pozitia inchisa, cerceveaua calca pe garnituri ceea ce ii permite o etansare excelenta, iar manevra de deschidere se realizeaza prin doua miscari, prima prin deplasarea cercevelei catre interiorul camerei si apoi prin culisarea acesteia paralel cu planul ferestrei, catre zona de retragere.

PSK Actionare manuala

Feroneria oscilo-culisanta fara actionare semi-automata este prevazuta cu un mecanism de inchidere cu control al presiunii pentru a preveni devierea usii la inchidere. Foarfecile sunt legate cu o tija metalica pentru a permite inchiderea etansa pe intreaga latime a usii.
Este adecvata pentru ferestrele si usile mici si medii.

La partea superioara exista doua foarfeci sincronizate ce asigura cerceveaua in pozitia batanta. Pentru inchidere, cerceveaua trebuie
impinsa manual in planul ramei.

Glisarea cercevelei se face cu mare usurinta chiar si in cazul dimensiunlor maximale.
La inchidere, cerceveaua se centreaza
automat in rama, asigurand o inchidere

etansa pe tot perimetrul.

batare

culisare

inchidere

Spatiu mare in camera

Permite aerisirea pe batare

PSK Actionare semi-automata

Feroneria oscilo-culisanta cu actionare semi-automata este prevazuta cu un mecanism care la inchidere etanseaza canatul culisant in toc si la deschidere il deblocheaza din toc pe toata latimea acestuia. Acest lucru asigura o functionalitate corecta si sigura chiar si pentru usi mari si grele.

In cazul culisantelor cu actionare
semi-automata cele doua foarfeci superioare sunt actionate de maner. Acestea trag/imping cerceveaua ceea ce asigura o manevrare facila in special in cazul usilor masive.

batare

actionare semi-automata

culisare

inchidere

Heading 3

Heading 3

Heading 3

Heading 3